Sp Ibis af Khartoum, DSM 

"Ven" kunne knap få et certificat som fertil, hun var åbenbart for ekstrem dengang. Ven har i den grad taget revance - Hun har vist sig langtidsholdbar på udstillingsscenen. Hun 27 BIS/BOX, hvoraf 2 er som BOB 1 både i Danmark og Italien samt 18 BIS Veteran. Det bedste er når hun i sin høje alder lige tager sig sammen og "banker" Kaj. Hun er still going strong som 9.5 årig blandt de udstillede modeller.  

I August 2013 måtte Ven videre til landet med de mange mus. Til det sidste var hun en fryd for øje og sjæl både hjemme og på udstillinger. Hun fik en fantastisk tid hos Pia Slot, der altid sørgede for Ven på alle leder og kanter.

Sc Gip Kalahari af Khartoum 


Atlas af Khartoum

Atlas er nok den af vore katte, der er blevet brugt mest i avl. Han er blevet far til kuld i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Desuden er en del af hans afkom gået i avl i flere andre lande.

Atlas er ikke ekstrem, men en utrolig harmonisk kat med et sind af guld.

Sc Kansas aus Abusir

"Julie" har lavet flere virkelig smukke kilinger og vææret emd til at præge flere opdræt.

"Julie" er datter af vores "amerikanske drøm" - vores første amerikanske import. Hun ligner sin mor som snydt ud af næsen, men er noget gladere for udstillinger. Hun er ér BIV fra en DVM titel, så vi må nok prøve at udstille ehnde igen snart. Under en forlænget ferie i Sverige lykkedes det hende at tiltuske sig titlen som årets bedste fertile hun i Sverak

Iah-Ra´s Osiris, DSM, DVM, DM

"Kaj" er absolut skabs ABY - Han udstråler tweed, bowler og merskumspibe - Lige til det går helt galt for ham og han er på vej op i gardinet! Han skulle heller ikke have været her i huset, men manglede et godt sted til sit otium - og nu er han også startet i Veteranklassen, og nyder fortsat sine show.

I sit fertile liv nåede Kai heldigvis at sætte et stærkt poteaftryk på avlen

Kaj er desværre ikke mere, men fik et langt liv